Autostickers MFL actie

 

 

We blazen nieuw leven in de stickercampagne en toveren hem om in een MFL actie! MFL is de ideale periode om ALS meer in het verkeer te brengen en om zo geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek. Alle sms’en die binnenkomen tussen de periode van 1 oktober en 18 december zullen meegeteld worden in het eindtotaal van De Warmste Week. Bestel je stickers via events@ALS.be door het gewenste aantal, formaat en adres te vermelden. Binnenkort vallen de stickers bij jou in de bus! Is plakken niets voor jou? Stuur dan een sms met ‘ALS’ naar 4334 en doneer 2 euro ten voordele van de ALS Liga.

Sticker, Campagne, Auto, Weg

Stappenplan stickers

Benodigdheden: een propere doek/vod, wat detergent, een extra paar handen.

1) Beslis op voorhand waar je de sticker wil kleven.

2) Maak de te bekleven oppervlakte vetvrij; door bv het gebruik van afwasmiddel. Geen aceton want dit is schadelijk voor de lijm van de sticker !

3) Bij een rechthoekige sticker ga je verticaal werken en maak  je langs de bovenzijde een centimeter los van de folie die je dan onmiddellijk op de wagen plakt en goed aandrukt. Aandrukken is zeer belangrijk om belvorming te vermijden. Bij een langwerpige sticker begin je best langs links en werk je horizontaal.

4) Centimeter per centimeter trek je een deel van de folie langs de achterzijde los, zodat de sticker met meer oppervlak op je auto kleeft. Teveel lostrekken in één keer kan zorgen voor ongelijkmatigheid en het vormen van luchtbellen die niet verholpen kunnen worden.

5) Als er luchtbellen onder de sticker zouden ontstaan, kan je de sticker deels terug lostrekken en opnieuw plakken, goed aanspannen en erover wrijven. Met een fijn naald een gaatje in de luchtbel prikken en aandrukken kan een optie zijn.

Sticker, Auto, Campagne   

Sticker, Auto, Campagne

Sticker, Auto, Campagne   

Sticker, Auto, Campagne

Sticker, Auto, Campagne   Sticker, Auto, Campagne

Share