27 juni: Interactieve opleidingsdag over ALS

Share
Nederlands

Begeleid je als arts, logopedist, psycholoog, verpleegkundige, sociaal assistent,… een ALS-patiënt in de thuissituatie of in opname en wil je bijleren over de multidisciplinaire zorg bij ALS? Of ben je een ALS-patiënt of familie? Stip dan ‘woensdag 27 juni - Provinciehuis Leuven’ met rood aan in je agenda voor onze interactieve opleidingsdag over ALS. Vanaf 8u30 voorzien we koffie bij de registratie, om 9u00 start de eerste spreker. Het einde is voorzien om 17u30. Over de middag wordt een lunch aangeboden.

Accreditatie voor artsen ikv zowel algemene geneeskunde als ethiek en economie is voorzien, evenals voor de andere groepen zorgprofessionals.

De NMRCs zullen alvast ruim vertegenwoordigd zijn met presentaties van Prof. Neurologie Philip Van Damme (UZ Leuven), Prof. Neurologie Alain Remiche (Erasme), Neurologe Stéphanie Delstanche (La Citadelle Liège) en Psychologe Silvia Peeters (UZA).

Ook zal Neuroloog Michael van Es van het ALS Centrum Nederland er spreken over zijn klinische studie met Penicilline + Hydrocortisone G in ALS. 

Naast presentaties zullen ook praktijksessies worden gegeven.

Verdere informatie en vormgeving van het programma verschijnt via onze website en mediakanalen.

Gratis inschrijven kan hier: 

Kalender

  •  
  • 1 van 3

Bekijk alle activiteiten

Acties / Doneren

 

Danke, Spenden, ALS

Facebook Feed

Facebook feeds