De Warmste Week - Music for Life 2019

18 tot 24 december 2019

 

Ga voor de warmte en bedenk een leuke Music for Life actie!

Het is weer zover! Ook dit jaar staat De Warmste Week opnieuw op het programma. Van 18 tot en met 24 december zal niet Wachtebeke, maar Kortrijk het nieuwe decor vormen van de Warmste periode van het jaar. 

We gaan er dit jaar ook een warmer jaartje van maken door massaal actie te ondernemen. Een jaar vol verbondenheid en ontroerende en gezellige momenten. Smelt ieders hart met jouw hartverwarmende actie, want samen met jullie hulp kunnen wij positief strijden tegen ALS.

Organiseer jij een wafelverkoop, een rommelmarkt, een koekenbak of wat dacht je van een fluo-neon verffuif? Alles kan en alle steun is welkom! Laat je fantasie de vrije loop en bedenk nu alvast een superleuke-creatieve Music for Life actie! Begin meteen met registeren en kies in het zoekveld het goede doel “ALS Liga”.

Registreer, actie, ALS Liga, Music for Life

Breng ons op de hoogte van je actie via events@ALS.be en ontdek hoe de ALS Liga jouw initiatief kan ondersteunen. Houd zeker ook onze website, Facebook- en Twitterpagina in de gaten voor belangrijke updates rond Music for Life. 

Wij zijn alvast benieuwd naar jouw actie!

Warme groeten.

Share